Bitcoin Alpha Pro

Professionele marktanalyse en directe toegang tot experts.

Jij hebt een stevige bitcoin- en/of cryptoportefeuille waar je uiteraard goed voor wil zorgen. Daarvoor zoek je de beste informatie, de slimste analyses en de betrouwbaarste analisten. Zoek niet verder. De analisten van Bitcoin Alpha delen hun kennis en jarenlange ervaring graag met jou binnen ons exclusieve Pro-abonnement. Jij zit uiteindelijk zelf aan het stuur. Maar je hebt de beste navigatoren naast je zitten in de bijrijdersstoel.

Pro

Verlaag je kosten

Bescherm jezelf tegen kostbare misstappen met:

  • Onze experts die direct naast je staan.
  • Waarschuwingen bij urgente gebeurtenissen.
  • Verdiepende inzichten van onze analisten.

Verhoog je rendement

Versterk je beslissingen met:

  • Analyses van macro-ontwikkelingen.
  • Analyses van on-chain en off-chain informatie.
  • Scenario’s met waarschijnlijkheidswaardering.

Bespaar tijd

Hou tijd over met:

  • Ons als je (content)curator.
  • Direct contact met onze analisten.
  • Uitbreiding van je netwerk op exclusieve events.

Luister naar onze klanten

Zij bewijzen dat het loont om Alpha te worden en zijn onderdeel van dé toonaangevend community van Nederland. Dit is wat Jeroen en Sander erover zeggen:

5 uit 5 sterren

Pure kwaliteit zonder framing. De meest complete updates over macro-economie en Bitcoin en de relatie daartussen. Voor mij het enige digitale kennisplatform waar ik graag voor betaal om toegang tot te krijgen.

Foto van Jeroen Bakker
Jeroen Bakker
CEO van B2Design

5 uit 5 sterren

Voor mij is de combinatie van een heldere samenvatting met een diepgaande duiding van de ontwikkelingen zeer waardevol. De aandacht verschuift van de koers naar de belofte die bitcoin in zich heeft.

Foto van Nico van der Ende
Nico van der Ende
Senior belastingadviseur

Je kan onze analisten ook kennen van:

FD
NRC
BNR Nieuwsradio
Algemeen Dagblad
NOS
NPO

Onze belofte

Alpha helpt je om berichtgeving te duiden, jezelf te beschermen tegen mis- en desinformatie, cryptomarkt risico's te navigeren, en je kennis te versterken met analytische inzichten.

Bescherm jezelf

Wij geven de duiding die nodig is om berichtgeving in het juiste perspectief te plaatsen. Van (geo)politieke en macro-economische ontwikkelingen tot aan eenvoudigweg het doorprikken van onwaarheden.

Bescherm jezelf tegen mis- en desinformatie.

Alpha is je filter.

Behoed jezelf

De bitcoin- en cryptowereld is complex en vol risico’s. De grootste hindernissen worden gevormd door kleine of grote fouten in de manier waarop je zelf met de markt interacteert.

Behoed jezelf voor dure misstappen. Onze duiding maakt van een lastige puzzel een eenvoudige opgave.

Alpha houdt je scherp.

Versterk jezelf

Wij kijken naar de markten en prijzen met een analytische bril. Primair aan de hand van zogeheten on-chain metrics, soms aangevuld met technische en fundamentele indicatoren.

Versterk jezelf met onze glasheldere analyses als houvast.

Alpha voorspelt.

Verbind jezelf

Heb je vragen over wat we je vertellen? Of wil je er een opmerking over kwijt? Komt langs in onze veilige, besloten Alpha Community. Zo kan je jezelf verbinden met onze analisten. En ook de interactie aangaan met andere Alpha’s.

Verbind jezelf met experts van het eerste uur.

Alpha verenigt.

Hier ken je onze analisten van

Achter Bitcoin Alpha zitten Bert Slagter, Peter Slagter, en Bart Mol. In Nederland zijn zij de autoriteiten op het gebied van bitcoin, crypto, en decentrale technologieën. Je kent hen wellicht van de populaire bitcoinpodcasts Satoshi Radio en BNR’s Cryptocast, van hun bestseller Ons geld is stuk, een bijdrage in de media, of van een presentatie op een conferentie.

Bert Slagter

Bert Slagter

Bart Mol

Bart Mol

Peter Slagter

Peter Slagter

Meer over ons

Bert en Bart op Bitcoin Amsterdam Bert, Bart, en Peter in Tivoli

Alles wat je nodig hebt

Dit is wat je krijgt

Het Pro-abonnement bevat alles wat je nodig hebt om betere investeringsbeslissingen te nemen. Kom in contact met onze analisten!

Alpha Investor Note

Frequentie

Maandelijks

Vorm

E-mail

Focus

Investeren

Speciaal voor investeerders bespreken we maandelijks waar we staan in de marktcyclus van bitcoin. Welke scenario’s zien we en met welke waarschijnlijkheid? We vertellen je waar wij winst nemen en weer instappen.

Alpha Investor Call

Frequentie

Maandelijks

Vorm

Live

Focus

Kennisdeling

Stel je vragen tijdens de maandelijkse Investor Call aansluitend op de Investor Note. Je hebt direct toegang tot onze analisten. Geen vraag is te gek.

Alpha Investor Events

Frequentie

Incidenteel

Vorm

Live

Focus

Netwerken

Praat met onze analisten tijdens een van de exclusieve Investor Dinners. Verbind met andere Pro-abonnees. Dit en andere evenementen exclusief voor jou!

Alpha Markets

Frequentie

Wekelijks

Vorm

E-mail

Focus

Prijsbeweging

Technische analyse, on-chain analyse, macro-economie. Klinkt ingewikkeld? Geen zorgen, met Markets houden wij je op de hoogte. Altijd grip op de markt!

Alpha News

Frequentie

Wekelijks

Vorm

E-mail

Focus

Actualiteiten

Een dag in de cryptowereld is als een week erbuiten. Laat het doorspitten van alle relevante informatie aan ons over. Volg News en je kan zelf de ruis links laten liggen!

Alpha Deepen

Frequentie

Tweewekelijks

Vorm

E-mail

Focus

Verdieping

Laat ons je contentcurator zijn. Je ontvangt van ons de belangrijkste kijk-, lees-, en luistertips. Natuurlijk vertellen we ook wat het ons aan nieuwe inzichten heeft opgeleverd!

Alpha Alerts

Frequentie

Incidenteel

Vorm

E-mail

Focus

EHBO

In een jonge markt gebeuren soms onverwachte dingen. De koers keldert of er gaat een beurs failliet. Wij zorgen voor Eerste Hulp Bij Onrust, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Alpha Insights

Frequentie

Incidenteel

Vorm

E-mail

Focus

Nieuwe kennis

Af en toe duiken wij een rabbithole voor je in dat we van alle kanten onderzoeken. Leren we iets nieuws? Dan delen we die kennis als eerst met jou!

Alpha Community

Frequentie

24/7

Vorm

App & web

Focus

Delen

Bitcoin Alpha members krijgen exclusief toegang tot onze community. Hier ontmoet je gelijkgestemden, maar ook andersdenkenden. Om mee te discussiëren, van te leren en mee te delen. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Alpha Meetup

Frequentie

Incidenteel

Vorm

Live

Focus

Ontmoeten

Onze Alpha’s blijken het geweldig te vinden om elkaar te ontmoeten, te sparren, en elkaar over en weer te informeren en inspireren. Dat faciliteren we graag!

Klaar om te starten? Abonneer nu!

Abonneren is binnen een minuut gedaan. Voor het Pro-abonnement geldt dat er een beperkt aantal plaatsen is, dus wacht niet te lang!

Pro

Of kijk of een ander abonnement beter bij je past