Alpha Roundup #18: Het grensgebied van 50k
11 min read

Alpha Roundup #18: Het grensgebied van 50k

Deze week gingen we weer over de 50k, maar toch niet helemaal. De koers blijft een beetje hangen, in afwachting van een uitbraak. Welke kant op? Daar doet Bert deze week onderzoek naar. Peter heeft natuurlijk weer alle nieuwtjes op een rijtje gezet en de mannen hebben lees en luistertips opgezocht.
Alpha Roundup #18: Het grensgebied van 50k

Deze week gingen we weer over de 50k, maar toch niet helemaal. De koers blijft een beetje hangen, in afwachting van een uitbraak. Welke kant op? Daar doet Bert deze week onderzoek naar. Peter heeft natuurlijk weer alle nieuwtjes op een rijtje gezet en de mannen hebben samen weer een paar prachtige lees en luistertips opgezocht. Daarnaast ga ik (Bart) vandaag naar El Salvador. Een plan heb ik nog niet, dus ik ben heel erg benieuwd. Ik ben ook heel benieuwd wat jullie willen weten! Waar moet ik heen? Wat moet ik uitproberen? Wat moet ik vragen aan de mensen? Laat het weten in een reactie of in een e-mail. Natuurlijk hou ik jullie de komende week op de hoogte. AdiĆ³s!

Dit bericht is alleen beschikbaar voor abonnees

Nu abonneren

Comments

Wordt Alpha-abonnee om dit bericht te lezen of een reactie achter te laten.