Artikelen in Alpha Roundup

De Alpha Roundup was tot begin 2023 de wekelijkse nieuwsbrief die we aan onze Alpha’s verstuurden. De Roundup bevat een marktupdate, nieuwsoverzicht, en verdiepende informatie. Dit is het Roundup-archief.

Peter Slagter, 5 maanden geleden

SBF is terug in de VS en mag in vrijheid zijn proces afwachten. Er was veel te doen over de borgsom die betaald werd: het zou gaan om $250 miljoen. Hoe kan hij dat nou betalen? In deze Alpha meer daarover. Bert neemt je in de marktupdate mee naar de bitcoin dominance.

Lees verder

Peter Slagter, 6 maanden geleden

Deze week zagen we SBF weer eens in levende lijve. Het werd een frustrerend verhaal: de beste man liegt dat hij barst. In elk geval laat hij niet het achterste van zijn tong zien. Het vervelende is dat het charmeoffensief lijkt te werken: hij ging met applaus van het podium bij de New York Times.

Lees verder

Coinbase wil massale adoptie van cryptoactiva ontketenen
Gratis preview

Coinbase wil massale adoptie van cryptoactiva ontketenen

Deze week pakte Coinbase de schijnwerpers met de lancering van Base. Dit platform moet voor miljarden mensen een brugfunctie vervullen naar de cryptoeconomie. Hoe dit precies zit? Dat, en meer, lees je in deze editie van Alpha News!

Lees verder