Bitcoin Alpha Free

Gratis maandelijkse update van onze analisten.

Je bent geïnteresseerd in bitcoin en cryptovaluta. Je staat op het punt om je tenen in het water te dopen. Misschien ben je er al wat langer mee bezig, maar heb je nu de tijd niet om de markt intensief te volgen. Met onze maandelijkse nieuwsbrief vatten we samen wat wij de belangrijkste onderwerpen vonden!

Plus

Hier ken je onze analisten van

Achter Bitcoin Alpha zitten Bert Slagter, Peter Slagter, en Bart Mol. In Nederland zijn zij de autoriteiten op het gebied van bitcoin, crypto, en decentrale technologieën. Je kent hen wellicht van de populaire bitcoinpodcasts Satoshi Radio en BNR’s Cryptocast, van hun bestseller Ons geld is stuk, een bijdrage in de media, of van een presentatie op een conferentie.

Bert Slagter

Bert Slagter

Bart Mol

Bart Mol

Peter Slagter

Peter Slagter

Meer over ons

Bert en Bart op Bitcoin Amsterdam Bert, Bart, en Peter in Tivoli

Een rustig begin

Dit is wat je krijgt

Het Free-abonnement houdt je op de hoogte over wat onze analisten de afgelopen maand de belangrijkste ontwikkelingen vonden.

Alpha Roundup

Frequentie

Maandelijks

Vorm

E-mail

Focus

Samenvatting

Onze analisten houden alles continue in de gaten. Financiële markten, nieuwsberichten, sociale media, podcasts, onderzoeksrapporten, en meer. Alpha’s met een betaald abonnement horen daar het eerst over. In de Roundup vertellen we wat afgelopen maand de belangrijkste onderwerpen waren.

Klaar voor de start?

Inschrijven is zo gepiept. Onze maandelijkse nieuwsbrief blijft altijd gratis. Vergeet je e-mailadres niet te bevestigen!

Plus

Liever maximaal op de hoogte zijn? Kies dan een betaald abonnement