Prijzen

De inhoud van Bitcoin Alpha is alleen voor abonnees. Zij betalen 20 euro per maand, of 200 euro per jaar.

De inhoud van Bitcoin Alpha is alleen beschikbaar voor abonnees. Een abonnement kost 20 euro per maand. Later komt er een jaarabonnement bij.

Het is mogelijk om een abonnement af te sluiten op naam van je organisatie. Je hebt dan één zakelijk abonnement voor al je collega’s of klanten, waar je uiteraard netjes een factuur voor ontvangt.

Veel gestelde vragen

Hoe vaak ontvang ik bericht?

Minimaal drie keer per maand. Maar gebeurt er iets spraakmakends? Dan laten we het niet na om dat minimum flink te overschrijden. Zo zou in een razende bull market dit aantal maar zo eens kunnen oplopen naar twee of drie per week. Voor de beeldvorming: in de eerste week verstuurden we 5 edities.

Kan ik mijn abonnement veranderen of stopzetten?

Abonnementen worden per maand of per jaar betaald, en kunnen op ieder moment bijgewerkt of stopgezet geworden. Hoe? Door in te loggen en een knop in te drukken. Geen contracten, geen onzin.

Hoe kan ik betalen?

Het aantal betaalmethodes voor betaalde abonnementen is beperkt. Op dit moment kan je enkel gebruik maken van je credit card of een wallet als Apple Pay of Google Pay.

Heb je geen credit card? Geen nood, je kan anno 2021 eenvoudig een zogeheten virtuele debit of credit card aanmaken. Bij Binance, bijvoorbeeld, maar ook bij een mobiele bank zoals N26. Kost je niets, en je kan ermee bij ons én bij vrijwel alle webshops betalen.

Hoe verhoudt zich dit tot andere nieuwsbrieven?

In het kort: je betaalt minder, maar krijgt meer. Alpha is on-chain en technische analyse, markt- en fundamentele analyse, duiding en educatie, en FUD busting in één. Dat scheelt je al snel honderden euro per jaar.

Krijg ik prijsdoelen om op te handelen?

Nee. Onze analyses zijn gericht op de dynamiek tussen vraag en aanbod. Daarmee kan je prijsrichting voorspellen, en ook wat zeggen over timing, bodems, toppen, en cycli. We geven wel regelmatig onze bias met daarbij passende onzekerheidsfactor.

Is er ook gratis content?

Ja. Gratis leesvoer kan je via LekkerCryptisch consumeren. Liever luisteren? Dan ben je bij Satoshi Radio aan het juiste adres. Liever zelf met bitcoin aan de slag? Check dan De Nodezaak. Alles wat nu vrij toegankelijk is, blijft vrij toegankelijk. Alpha-abonnee ben je als je een stap voor wilt lopen op de rest!

Kan ik korting krijgen?

Zo nu en dan zijn er kortingscodes in omloop, maar niet structureel.

Waarom zie ik Engelse termen in de nieuwsbrief en op de website?

Ja, vervelend hè? Is ons ook een doorn in het oog, maar het systeem dat we gebruiken is op dit moment nog niet in het Nederlands vertaald. Begrijp je iets niet? Neem dan contact op via help[at]bitcoinalpha.nl.