Bitcoin begrijpelijk maken

Bij Bitcoin Alpha houden we van de complexiteit rondom bitcoin, crypto en finance. En we maken deze graag begrijpelijk voor onze abonnees. Wij geloven dat iedereen baat heeft bij toegang tot heldere, betrouwbare en begrijpelijke informatie. Daarom bieden we een veilige en ondersteunende omgeving, waarin je jezelf kunt beschermen en versterken in de fascinerende wereld van bitcoin, crypto en finance.

Beschermen en versterken

Bij Bitcoin Alpha is onze missie om een omgeving te creëren waarin onze members zichzelf kunnen beschermen en versterken met informatie, scenario’s, uiteenlopende meningen en interessante vergezichten. We zetten ons in om kennis toegankelijk te maken, een ondersteunende community te onderhouden en met nieuwe ideeën en diensten onze leden te begeleiden in hun reis.

Financieel zelfstandig

Bij Bitcoin Alpha streven we ernaar om een betrouwbare bron te zijn voor educatie op het gebied van financiën. We hebben daarbij in het bijzonder aandacht voor de opkomst van decentrale technologieën. En het ontwrichtende karakter daarvan. Onze missie is om mensen te bekrachtigen met de kennis en tools die ze nodig hebben om te navigeren in deze nieuwe wereld. En daarmee hun financiële soevereiniteit te versterken.

Inzicht in kansen en risico’s

We zien dat er een groeiende behoefte is aan educatie en bewustwording over de werking en het potentieel van bitcoin, crypto en finance in het algemeen. Het is belangrijk dat mensen inzicht krijgen in de kansen en risico's die gepaard gaan met deze technologieën, zoals investeringsmogelijkheden, veiligheidsmaatregelen en de impact op de traditionele financiële systemen. Door middel van onze educatieve content en onze community stellen we mensen in staat om weloverwogen beslissingen te nemen. En om bedachtzaam deel te nemen aan de evolutie van de financiële wereld.

Groeiende interesse en waardering
1000+ abonnees
Abonnees blij met onze waarde
95%+ tevredenheid
Veel kennis in uitgebreide bibliotheek
200+ artikelen

Veelgevraagde experts

Diepgaande kennis over bitcoin en cryptovaluta is schaars. Laat staan dat die kennis op een laagdrempelige en eenvoudige manier gedeeld wordt. En in bredere financiële en technologische context gezet kan worden. Onze analisten worden daarom regelmatig ingeschakeld voor toelichting en duiding.

Bert en Peter bij RTL Z Peter bij BOOS Bert bij Radio 1 Bert bij boeklancering Bart bij SBS 6 Peter bij Kassa Bert bij De Balie Peter bij 1Vandaag Bart bij Radio 1 Bert bij BNR

Onze waarden

Bij Bitcoin Alpha staan we voor educatie, integriteit, innovatie, inclusiviteit, privacy en klantgerichtheid. De basis van onze missie om financiële kennis en empowerment te bevorderen in een veilige en inclusieve omgeving.

Educatie en empowerment
Wij geloven dat educatie de sleutel is tot financiële onafhankelijkheid en empowerment. We voorzien onze leden van hoogwaardige, begrijpelijke en toepasbare informatie. Hiermee kunnen zij zelfverzekerd en geïnformeerd navigeren in de wereld van bitcoin, crypto en finance.
Transparantie en integriteit
Transparantie en integriteit zijn essentieel. We zijn open over onze bronnen, methoden en intenties. We zetten ons in om nauwkeurige, eerlijke en onpartijdige informatie te bieden die onze leden helpt weloverwogen beslissingen te nemen.
Innovatie en aanpassingsvermogen
We erkennen dat de wereld van bitcoin, crypto en finance snel verandert. Daarom blijven we gespitst op innovatie. Zo bieden we onze members altijd de meest actuele en relevante informatie en inzichten.
Inclusiviteit en diversiteit
In onze community voelt iedereen zich welkom en gewaardeerd. We vieren de unieke perspectieven en achtergronden van onze leden. En we moedigen een open dialoog en samenwerking aan, om gezamenlijk te leren en te groeien in onze financiële reis.
Privacy en veiligheid
Privacy en veiligheid is essentieel in de digitale wereld. Zeker als het gaat om financiële zaken. We zetten ons in om de persoonlijke gegevens van onze leden te beschermen. En om hen te informeren over de beste praktijken voor het veilig beheren van hun digitale activa en financiële informatie.
Klantgerichtheid en ondersteuning
Onze leden staan centraal in alles wat we doen. We zetten ons in om een uitstekende klantenservice en ondersteuning te bieden. We luisteren aandachtig naar feedback om onze diensten voortdurend te verbeteren en aan te passen aan hun behoeften.

Ook deze merken wenden zich graag tot onze analisten

FD NRC BNR Nieuwsradio Algemeen Dagblad NOS NPO

Wil je Bitcoin Alpha uitproberen?

Goed idee! Je kunt ons Plus-abonnement 14 dagen zonder kosten uitproberen. Maar let op: je wil daarna niet meer weg!

Probeer 14 dagen gratis

Ons team

Onze analisten hebben samen duizenden uren ervaring met bitcoin, crypto, en in financiële markten. Ze helpen je graag leren, groeien, en slagen op jouw financiële reis!

 • Bert Slagter

  Bert Slagter

  Analist

  Levenslang student van complexe systemen zoals de wereldeconomie, financiële markten, decentrale netwerken en machine learning. Auteur van bestseller Ons geld is stuk. Host bij Satoshi Radio en BNR’s Cryptocast. Spreker en schrijver bij The Descryptor en Bitcoin Alpha.

 • Bart Mol

  Bart Mol

  Analist

  Van jongs af aan bezig met technologie en in 2017 gegrepen door bitcoin, cryptovaluta en alle rabbit holes die je op reis tegenkomt. Om die obsessie een plek te geven startte hij in 2018 Satoshi Radio. Die podcast is inmiddels uitgegroeid tot de meest toonaangevende podcast over bitcoin in Nederland.

 • Peter Slagter

  Peter Slagter

  Analist

  Op zijn best op het snijvlak tussen technologie en economie. Auteur van bestseller Ons geld is stuk. Host bij Satoshi Radio en BNR’s Cryptocast. Spreker en schrijver bij The Descryptor en Bitcoin Alpha.

 • Mike Lelieveld

  Mike Lelieveld

  Business Strategy

  Bitcoin is een van de belangrijkste uitvindingen van onze tijd. En we staan pas aan het begin. Ik zet mijn 15 jaar als ondernemer graag in om de groei van bitcoin en Bitcoin Alpha te bevorderen.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Wil je ons feedback geven over onze producten? Wil je meer weten over onze abonnementen? Schroom niet om contact met ons op te nemen!