Welkom bij Bitcoin Alpha!

Gefeliciteerd, je mag jezelf nu een Alpha noemen! Met onze bitcoinautoriteiten in je broekzak beweeg je een stuk veiliger op de bitcoin- en cryptomarkt.

De volgende stap

Welkom bij de club, goed dat je erbij bent. Lees deze pagina even aandachtig door, dan weet je waar je aan toe bent en waar je alles vinden kunt.

Inloggen

Als alles goed is gegaan, heb je een e-mail van ons in je inbox gekregen met daarin een inloglink. Als je daarop klikt, ben je automatisch ingelogd.

Wil je in de toekomst opnieuw inloggen? Klik dan op deze website rechtsboven op Inloggen. Je voert dan het e-mailadres in dat je ook hebt ingevoerd tijdens het abonneren op Bitcoin Alpha. Daarop ontvang je een link waarmee je kunt inloggen. Deze link is maximaal 24 uur geldig.

Alpha Account

Als je bent ingelogd, heb je toegang tot je account door rechtsboven op deze website op je naam te klikken. Je kunt daar je persoonlijke gegevens inzien, je e-mailvoorkeuren instellen, en je abonnement bijwerken. Ook heb je na het inloggen toegang tot ons kenniscentrum.

Alpha Community

Onze community bevindt zich op Discord. Voor alle Alpha’s, zowel gratis als betaald, zijn daar ruimtes ingericht. Kom naar Discord, praat mee, en neem deel aan de live activiteiten die we daar organiseren.

Je kunt direct starten door op bovenstaande link te klikken. Je ontvangt ook een e-mail van ons systeem met een uitnodiging om aan de community deel te nemen. Ook daarin zit een link waarmee je een account kunt aanmaken. Is dat gelukt? Kijk dan eerst even in het Welkom-kanaal. Daar staat alle informatie die je nodig hebt om te beginnen.

Hulp nodig?

Geen zorgen, we staan klaar om je te helpen. We zijn bereikbaar via e-mail en zorgen ervoor dat je binnen 24 uur antwoord hebt. Op Discord kun je ons een bericht sturen in het Support-kanaal. Schroom niet om contact op te nemen!