Koers onderuit na onrust over SEC
7 min read

Koers onderuit na onrust over SEC

De ergernis over de werkwijze van de SEC was vandaag luidkeels te horen. Maar het levert ook onrust op. De koers van bitcoin reageerde op de onrust en dook onder de ondergrens van het prijsbereik van de afgelopen drie weken. Een welkome adempauze, of de voortzetting van de bearmarkt?
Koers onderuit na onrust over SEC

Een ‘paternalistische en luie toezichthouder’, zo noemde SEC-commissaris Hester Pierce haar eigen instituut. De ergernis over de werkwijze van de SEC was vandaag luidkeels te horen, en in de markt levert het onrust op. Want wie krijgen er nog meer een tik op de vingers? En voor welk vergrijp deze keer?

De koers van bitcoin reageerde door onder de ondergrens van het prijsbereik van de afgelopen drie weken te duiken. Een welkome adempauze, of de voortzetting van de bearmarkt?

Op lange termijn zijn het afrondingsfoutjes, zo suggereert Big Ideas 2023. De nieuwste editie van het jaarlijkse rapport van ARK Invest komt tot een bull case koersdoel van bijna 1,5 miljoen dollar in 2030. Is dat een natte vinger of hebben ze er ook een onderbouwing bij?

Lees het in de Alpha Markets van deze week!

Dit bericht is alleen beschikbaar voor abonnees

Nu abonneren

Comments

Wordt Alpha-abonnee om dit bericht te lezen of een reactie achter te laten.