Artikelen in Alpha Markets

Technische analyse, on-chain analyse, macro-economie. Klinkt ingewikkeld? Met Markets houden we Alpha’s op de hoogte over de stand van zaken. Dit is het archief met alle marktupdates die ze ontvangen hebben.

Bert Slagter, 22 dagen geleden

Een lange wachtrij voor nieuwe transacties, torenhoge transactiekosten en tot het nok toe gevulde blocks. Is er soms een nieuwe bullmarkt aangebroken? En natuurlijk kijken we naar de koers van bitcoin. Hoe gaat het met de correctie die we rond deze tijd hadden verwacht?

Lees verder

Bert Slagter, één maand geleden

Een rustige week op de financiële markten. Economische kengetallen en toespraken van centrale bankiers waren volgens verwachting. Een mooie gelegenheid om eens via een andere lens naar de koers te kijken. Met cycles analysis brengen we het ritme van de markt op verschillende tijdsschalen in beeld.

Lees verder

Coinbase wil massale adoptie van cryptoactiva ontketenen
Gratis preview

Coinbase wil massale adoptie van cryptoactiva ontketenen

Deze week pakte Coinbase de schijnwerpers met de lancering van Base. Dit platform moet voor miljarden mensen een brugfunctie vervullen naar de cryptoeconomie. Hoe dit precies zit? Dat, en meer, lees je in deze editie van Alpha News!

Lees verder