Artikelen in Alpha News

Een dag in de cryptowereld is als een week erbuiten. Alpha’s laten het doorspitten van alle relevante informatie aan ons over. Dit is het archief van alle News-edities die ze ontvangen hebben.

Peter Slagter, 10 dagen geleden

▶ Beluister dit artikel online Je hebt vast de afkorting DARPA weleens gezien. Het staat voor Defense Advanced Research Projects Agency, een instituut van het Amerikaanse ministerie van defensie dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van militaire technologie. De voornaamste taak van DARPA is het beheer van onderzoeksgelden. In 2003 gebruikte

Lees verder

Peter Slagter, 2 maanden geleden

▶ Beluister dit artikel online Het is je vast niet ontgaan dat Iran op zaterdagavond het vuur opende op Israël. Een salvo van drones en raketten als antwoord op de schade die het een week eerder leed door een Israëlisch bombardement. Bitcoin reageerde direct op de onheilspellende berichtgeving die erop volgde:

Lees verder

Prijs bitcoin daalt na lancering ETF’s, maar waarom?
Gratis preview

Prijs bitcoin daalt na lancering ETF’s, maar waarom?

We kijken terug op een veelbewogen week. Eerst waren we getuige van een chaotisch goedkeuringsproces, vervolgens werden alle details van de eerste handelsdagen vastgelegd. Die zijn de signalen die we opvingen.

Lees verder