Wat is Bitcoin Alpha?

Bitcoin Alpha is een productie van Bert Slagter, Bart Mol, en Peter Slagter. Een nieuwsbrief waarmee al je prangende vragen rond bitcoin en broader finance worden beantwoord.

Bitcoin Alpha is een nieuwsbrief die je beschermt en versterkt. De bitcoin en cryptowereld is complex. Met Alpha behoeden we je voor misinformatie, dure misstappen en geven we grip op wat er gebeurt. Daarom is onze oproep: laat je versterken door experts. Word Alpha!

Als abonnee ontvang je minimaal drie keer per maand onze visie op en verwachtingen van de markt rond bitcoin en ‘broader finance’. Gebeurt er iets spraakmakends? Dan laten we het niet na om dat minimum flink te overschrijden. Kortom: je leert, wordt gerustgesteld, en krijgt inzicht.

Voor 20 euro per maand reserveer jij je plek aan tafel bij experts in de bitcoin- en cryptowereld. Abonneer nu!

De nieuwsbrief is een productie van Bert Slagter, Bart Mol, en Peter Slagter. Je kent ons van podcasts, radio, televisie, bijdragen in de krant, vakbladen en artikelen op lekkercryptisch.nl.

Over Bert Slagter

Bert studeerde informatica en natuurkunde. Naast de studie richtte hij techstartup Procurios op. Het werk was zo boeiend dat hij vroegtijdig de academie verliet. Daarnaast stortte hij zich op het bestuderen van complexe systemen, zoals de wereldeconomie, financiële markten, decentrale netwerken en machine learning.

Bert Slagter op NPO Radio 1 over de comeback van bitcoin

Samen met Peter richtte hij LekkerCryptisch op, hét Nederlandse kennisplatform gericht op de dwarsdoorsnede tussen technologie en economie. De drijfveer? De passie om technische en ingewikkelde dingen begrijpelijk uit te leggen.

Over Peter Slagter

Peter studeerde geneeskunde, maar verliet vroegtijdig de academie om te helpen van Procurios een bloeiende organisatie te maken. Hij heeft een voorliefde voor techniek, economie en biologie, met in het bijzonder de overlap tussen die drie. Het kan geen toeval zijn: op LekkerCryptisch en in Satoshi Radio laat hij zich hier regelmatig over horen.

Peter Slagter over bitcoin’s energieverbruik bij BNR’s Cryptocast

Over Bart Mol

Studeerde Business Information Management aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. De enige van de drie die wél het doorzettingsvermogen had om zijn studie af te maken. Inmiddels werkt hij al jaren als IT-Auditor in de Nederlandse financiële sector. Bart heeft zeldzame talenten als verbinder en verteller. Hij is breed geïnteresseerd, heeft soms filosofische neigingen, van jongs af aan bezig met technologie en in 2017 gegrepen door bitcoin, cryptovaluta en alle rabbit holes die je op reis tegenkomt. Om die obsessie een plek te geven startte hij in 2018 Satoshi Radio. Die podcast is inmiddels uitgegroeid tot de meest toonaangevende podcast over bitcoin in Nederland.

Bart Mol op NPO Radio 1 over de beursgang van Coinbase