Exclusief Voor medewerkers van Amdax

Weet wat er speelt in de cryptowereld

Amdax nodigt je uit om onderdeel te worden van de slimste crypto community van Nederland. Laat je wekelijks bijpraten door de experts van Bitcoin Alpha en maak kennis met honderden oudgedienden en crypto-enthousiasteling!

  • Wekelijks exclusieve content
  • Toegang tot besloten community
  • Directe lijn naar experts

Let op: Alleen @amdax.com-adressen worden op de juiste manier verwerkt!

Bitcoin Alpha App & Nieuwsbrieven

Bitcoin Alpha wordt gelezen door medewerkers van:

Deloitte
Van Lanschot
Bitvavo
Insinger Gilissen
FD
BNR Nieuwsradio

Wat is dit?

Amdax, je werkgever, heeft met Bitcoin Alpha afgesproken dat iedereen die bij Amdax werkt gratis een persoonlijk Bitcoin Alpha-abonnement kan afsluiten. Daarmee kan je inloggen, onze content ontvangen en deelnemen aan onze online Community.

Achter Bitcoin Alpha zitten Bert Slagter, Peter Slagter, en Bart Mol. Je kent hen wellicht van de populaire bitcoinpodcasts Satoshi Radio en BNR’s Cryptocast, van hun bestseller Ons geld is stuk, een bijdrage in de media, of van een presentatie op een conferentie.

Bert Slagter

Bert Slagter

Bart Mol

Bart Mol

Peter Slagter

Peter Slagter

Meer over ons

Bert en Bart op Bitcoin Amsterdam Bert, Bart, en Peter in Tivoli

Vaste kennispartner van Amdax

Bitcoin Alpha voorziet ruim 10.000 mensen van ‘Alpha’. Zij ontvangen regelmatig updates met betrekking tot de bitcoin- en cryptomarkt die geschreven zijn door onze analisten. Wil jij ook de volledige Alpha-ervaring? Abonneer je dan vandaag!

Let op: Alleen @amdax.com-adressen worden op de juiste manier verwerkt!

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Dan hebben toch een antwoord voor je. Neem daarvoor gerust even contact met ons op.

Niets moet, natuurlijk. Maar het zou wel slim zijn. Omdat je dan een kennisvoorsprong (Alpha) hebt. Onze analisten volgen bitcoin, crypto, en decentrale technologieën op de voet. Ze zorgen ervoor dat je eenvoudig op de hoogte blijft van het werkveld waarin jij dagelijks actief bent. En heb je een hulplijn nodig? Dan kan je bij ons terecht!