Waarom Bitcoin Alpha?

Bitcoin Alpha is je aandacht waard. Waarom? Omdat het je geld bespaart en tijd scheelt. Dat uit zich op vier manieren.

Bitcoin Alpha is je aandacht waard. Waarom? Omdat Alpha je beschermt, behoedt, versterkt, en verbindt.

Bescherm jezelf

In de financiële wereld – en zeker rond bitcoin en andere cryptovaluta – vinden regelmatig spraakmakende of impactvolle gebeurtenissen plaats. Zonder duiding, commentaar en uitleg gaan die al snel een eigen leven leiden. Regelmatig leiden die tot FUD: onzekerheid, twijfel, of angst over het eigen handelen.

Geen zorgen: wij geven de duiding die nodig zijn om berichtgeving te kunnen plaatsen. Van (geo)politieke en macro-economische ontwikkelingen, via dwarsverbanden tussen het oude en nieuwe financiële systeem, tot aan eenvoudigweg het doorprikken van onwaarheden.

Bescherm jezelf tegen mis- en desinformatie. Alpha is je filter.

Behoed jezelf

De bitcoin- en cryptowereld is complex en vol risico’s. De grootste hindernissen worden niet gevormd door mensen met snode plannen, maar kleine of grote fouten in de manier waarop je zélf met de markt interacteert.

Behoed jezelf voor dure misstappen. Onze duiding maakt van een lastige puzzel een eenvoudige opgave. Uitleggen zit in ons bloed. Alpha houdt je scherp.

Versterk jezelf

‘Kennis is macht’, schreef Francis Bacon in de zestiende eeuw. Zeker in de bitcoin- en cryptowereld geldt dit oude adagium. Wat gaat bitcoin de komende weken doen? Waar stopt de prijs van ether met stijgen (of dalen)?

Wij kijken naar markten en prijzen met een analytische bril, primair aan de hand van zogeheten on-chain metrics, soms aangevuld met technische en fundamentele indicatoren. Op die manier geven we antwoorden op vragen als:

  • Wat is een goed moment om bij te kopen?
  • Hebben we de top van de markt al bereikt?
  • Door wie wordt deze dip opgekocht?
  • En veel meer.

Versterk jezelf met onze glasheldere analyses als houvast. Alpha voorspelt.

Verbind jezelf

Als Alpha-abonnee ontvang je regelmatig bericht van experts in je inbox. Heb je daar vragen over? Of wil je er een opmerking over kwijt? Onder de online versie op deze website kan je als abonnee reageren. Zo kan je met de auteurs ervan verbinden, en ook de interactie aangaan met andere Alpha-leden.

Verbind jezelf met experts van het eerste uur. Alpha verenigt.

Word Alpha-abonnee

Twijfel niet en zet jezelf op voorsprong: word Alpha-abonnee.