Alpha in 2022: Long term bullish
11 min read

Alpha in 2022: Long term bullish

We nemen de tijd om vooruit te blikken op 2022. Niet om te voorspellen wat er precies gaat gebeuren, maar om overzicht te krijgen over de krachten en bewegingen binnen en buiten de cryptowereld die, naast alle nu nog onbekende gebeurtenissen, dit jaar zullen vormgeven.
Alpha in 2022: Long term bullish

Wij hebben geen glazen bol en geloven ook niet in de voorspellende kracht van theeblaadjes, koffiedik of de vlucht van vogels. Zo schreven we onlangs een Alpha-editie over het zien van patronen en verbanden die er niet zijn. Dat betekent echter niet dat de toekomst volstrekt willekeurig is en er niets zinnigs over te zeggen valt.

Daarom nemen we de tijd om vooruit te blikken op 2022. Niet om te voorspellen wat er precies gaat gebeuren, maar om overzicht te krijgen over de krachten en bewegingen binnen en buiten de cryptowereld die, naast alle nu nog onbekende gebeurtenissen, dit jaar zullen vormgeven.

We hebben dat gesplitst in twee delen. Vandaag kijken we naar de lange termijn en de huidige bitcoincyclus. Dat vormt de context voor het tweede deel waarin we de verschillende ontwikkelingen langslopen.

Dit bericht is alleen beschikbaar voor abonnees

Nu abonneren

Comments

Wordt Alpha-abonnee om dit bericht te lezen of een reactie achter te laten.