Artikelen van Bart Mol

Van jongs af aan bezig met technologie en in 2017 gegrepen door bitcoin en alle rabbit holes die je op reis tegenkomt. Startte Satoshi Radio in 2018, de meest toonaangevende bitcoinpodcast in NL.

Bart Mol, 3 maanden geleden

Je opent je wallet, vult het aantal in dat je wil verkopen en checkt het adres. De wallet berekent direct de transactiekosten. In totaal 300 euro! Lees je dat nou goed? Je vult alles nog een keer in, maar de kosten blijven hetzelfde. Hoe kan dat nu weer?

Lees verder

Bart Mol, 4 maanden geleden

Rond deze tijd vorig jaar was Sam Bankman-Fried een van de meest toonaangevende figuren in de techwereld. Aan de buitenkant was er niets dat erop wees dat er zo'n $8 miljard aan klantentegoeden werd gebruikt om de financiële gaten bij zusterbedrijf Alameda Research te dichten.

Lees verder

Bart Mol, 4 maanden geleden

Vanuit Bitcoin Alpha krijg je – via e-mail – alles te lezen wat je weten moet om een voorsprong te hebben in de bitcoin- en cryptomarkt. Daar verandert niets aan. Er is echter meer dan alleen de nieuwsbrief via e-mail. Wij denken dat het cruciaal is om een netwerk op te bouwen.

Lees verder

Bart Mol, 5 maanden geleden

Op 22 november mogen we naar de stembus. Door de val van Rutte IV zijn de verkiezingen eerder dan gepland. Waar er tijdens de vorige verkiezingen nieuw leiderschap werd beloofd, lijkt dat er deze keer daadwerkelijk van te komen. Je stem is daardoor belangrijker dan ooit.

Lees verder

Bart Mol, 6 maanden geleden

Een bekend fenomeen tijdens een bearmarkt is FUD: fear, uncertainty and doubt. In een bullmarkt wordt elk nieuwtje positief uitgelegd, in een bearmarkt is elk gerucht aanleiding voor een doemscenario. Het merendeel blijkt achteraf mee te vallen: de angst, onzekerheid en twijfel blijken ongegrond.

Lees verder

Prijs bitcoin daalt na lancering ETF’s, maar waarom?
Gratis preview

Prijs bitcoin daalt na lancering ETF’s, maar waarom?

We kijken terug op een veelbewogen week. Eerst waren we getuige van een chaotisch goedkeuringsproces, vervolgens werden alle details van de eerste handelsdagen vastgelegd. Die zijn de signalen die we opvingen.

Lees verder