Bitcoin Day in El Salvador
11 min read

Bitcoin Day in El Salvador

Op 7 september werd bitcoin officieel een legaal betaalmiddel in El Salvador. Wij waren ter plaatse om verslag te doen.
Bitcoin Day in El Salvador

Zoals jullie weten zit ik op dit moment in El Salvador. Terwijl ik dit stuk schrijf zit ik met een bakje koffie na te genieten van gisteren. De dag dat bitcoin een wettig betaalmiddel werd in El Salvador. Ik heb een tijdje zitten piekeren wat ik het beste kan schrijven. Het is namelijk lastig onder woorden te brengen wat je voelt als je ter plekke bent op het moment dat er historie geschreven wordt. Toch ga ik een poging wagen om jullie mee te nemen in het avontuur dat ik gister heb meegemaakt.

Let op: dit artikel bevat veel afbeeldingen. Je kan het artikel het beste lezen in je browser.

Dit bericht is alleen beschikbaar voor abonnees

Nu abonneren

Comments

Wordt Alpha-abonnee om dit bericht te lezen of een reactie achter te laten.