Alpha Roundup #82: De weg vooruit
16 min read

Alpha Roundup #82: De weg vooruit

Genoeg gehuild, tijd om de tranen weg te vegen en de schouders eronder te zetten. Nu de rook (enigzins) is opgetrokken kunnen we kijken naar de weg vooruit. Vanuit veel bedrijven horen we de kreet "dit nooit meer". Dat hoor je natuurlijk na elke crisis, maar zegt weinig.
Alpha Roundup #82: De weg vooruit

Genoeg gehuild, tijd om de tranen weg te vegen en de schouders eronder te zetten. Nu de rook (enigzins) is opgetrokken kunnen we kijken naar de weg vooruit. Vanuit veel bedrijven horen we de kreet "dit nooit meer". Dat hoor je natuurlijk na elke crisis, maar zegt weinig. Toch gloort er hoop aan de horizon, omdat veel crypto-bedrijven bezig zijn met proof of reserves. Wat dat is lees je in deze Alpha. Verder natuurlijk alle andere nieuwtjes, een marktupdate van Bert en een mooie leestip.

Over de weg vooruit gesproken: deze week hebben we de Alpha Community gereleased. Als Alpha ben je van harte welkom, gratis en voor niets. De komende tijd gaan we met zijn allen de community testen en verbeteren. Er zijn al 250 Alpha's lid, zien we jou ook binnenkort?

Dit bericht is alleen beschikbaar voor abonnees

Nu abonneren

Comments

Wordt Alpha-abonnee om dit bericht te lezen of een reactie achter te laten.