Voor je ligt een servicebericht van Bitcoin Alpha; een Alpha Update. Die ontvang je omdat je abonnee bent (of bent geweest). We willen je daarmee informeren over de manier waarop Bitcoin Alpha gaat veranderen (spoiler: het wordt veel beter).

Het afgelopen halfjaar convergeerde onze content naar één mooie, wekelijkse nieuwsbrief: de Roundup. Maar die werd ook steeds lijviger. Dat is niet alleen voor de lezer een uitdaging, maar ook voor ons. We lopen er regelmatig tegenaan dat we jullie meer willen vertellen. Meer Alpha, meer achtergrondinformatie, meer duiding. Onze roeping is om jullie een informatievoorsprong te geven. Maar als we dat in één nieuwsbrief proppen, wordt niemand daar gelukkig van; de e-mailservers incluis.

Vandaag lanceren we daarom een breder productaanbod, te starten met het volgende.

Alpha Markets

Onze marktanalyse. Hiermee houden we je op de hoogte over wat er in de bitcoin- en cryptomarkt gebeurt. We plaatsen dat graag in de context van technologische, macro-economische en geopolitieke ontwikkelingen.

Je ontvangt Markets 1x per week op vrijdag.

Alpha News

Ons nieuwsoverzicht. Hiermee houden we je op de hoogte over de belangrijkste gebeurtenissen die de cryptowereld raken. We beperken ons enkel tot signaal in de ruis; je hoeft zelf het nieuws niet meer te volgen.

Je ontvangt News 1x per week op maandag.

Alpha Deepen

Onze leertips. Hiermee geven we je kijk-, lees-, en luistertips op basis van wat we zelf aan content consumeren. Die mikken we niet zomaar over de schutting, maar reflecteren er ook zelf op.

Je ontvangt Deepen 1x per twee weken op woensdag.

Alpha Alert

Ons EHBO-systeem. EHBO staat hier voor Eerste Hulp Bij Onrust. Hiermee informeren we je over een acute belangrijke gebeurtenis, of halen we de angel uit FUD die de markt bezighoudt.

Alerts ontvang je incidenteel, als daar aanleiding toe is.

Alpha Insights

Onze inzichten. Onder deze noemer publiceren we onze verdiepende beschouwingen, denkwijzen, meningen, visies die te maken hebben met het leven in en om financiële markten. Dat kan gaan over technische of fundamentele concepten, maar ook over meer filosofische of maatschappelijke vraagstukken.

Insights ontvang je incidenteel.

Kortom, je ontvangt meer signaal, maar in beter gedoseerde en hapklare brokken. Ons doel is dat je niets anders hoeft te volgen dan wat wij structureel en incidenteel bij je afleveren.

Vragen & antwoorden

Gaat er nog meer veranderen?

Ja. We zijn bezig met het vernieuwen van de website en we zijn de rol en functie van Alpha Community aan het uitdokteren en verfijnen.

Blijft het prijsmodel van Bitcoin Alpha zoals het nu is?

Nee. Het prijsmodel gaat bestaan uit meerdere niveaus die in toenemende mate toegang geven tot onze producten. Hiermee geven we gehoor aan de verschillende behoeften die er zijn. We weten nog niet precies wanneer we hier naartoe overschakelen, maar daarvan ontvang je uiteraard bericht.

Tip: als je wat we nu doen waardevol vindt, schakel dan over naar een jaarabonnement, dan hou je de komende 12 maanden tegen het huidige tarief toegang tot alles. Je doet dat door op de website in te loggen en je account bij te werken.

Kan ik zelf kiezen wat in mijn inbox belandt?

Ja. Je kunt per product aangeven of je die per e-mail wil ontvangen of niet. Schrijf je jezelf bijvoorbeeld uit voor Alerts, dan kan je die alleen nog via het websitearchief inzien. Je kunt jezelf natuurlijk ook weer inschrijven voor ontvangst per e-mail. Ons advies is natuurlijk om alles in je inbox te laten landen.

Voor wie handig is met e-mail: we zorgen ervoor dat je de ontvangen e-mail eenvoudig kunt filteren of categoriseren door in het onderwerp én in de inhoud de productnaam een prominente plek te geven.

Ten slotte

Heb je meer vragen? Voel je dan vrij om op dit servicebericht te reageren of plaats je vraag op de Community!