Vanuit Bitcoin Alpha krijg je – via e-mail – alles te lezen wat je weten moet om een voorsprong te hebben in de bitcoin- en cryptomarkt. Daar verandert niets aan.

Er is echter meer dan alleen de nieuwsbrief via e-mail. Wij denken dat het cruciaal is om een netwerk op te bouwen. Een plek waar je vragen kan stellen, ideeën kan delen en discussies kan voeren met gelijkgestemden. Daarvoor hebben we een besloten Alpha Community op Discord ingericht.

In deze groep is het voor alle Alpha's mogelijk om mee te doen. Dat betekent dat zowel free, essential als plus members een plek hebben in de community. Wij zullen zelf deelnemen aan de discussie en regelmatig interessante tweets, artikelen en andere inzichten delen. Daarnaast zijn we regelmatig beschikbaar voor een praatje in audiokanalen, en kunnen we daar Q&A's houden.

Kortom, genoeg te beleven; kom daarom nu naar Discord toe:

Wat kan je verwachten?

Discord is een laagdrempelig en eenvoudig te gebruiken applicatie (beschikbaar via web, desktop en mobile) waar mensen digitaal op samenkomen. Discord zal ons huidige community platform (Circle) vervangen.

Na het volgen van de uitnodigingslink kom je uit op onze Discord-server. Daar moet je jezelf even verifiëren bij de Bitcoin Alpha-bot, maar dat is eenvoudig. Daarna krijg je automatisch toegang tot de juiste kanalen, en kan je starten met delen!

Wat als het niet lukt?

Dan kan je ons altijd even mailen via help@bitcoinalpha.nl. Als je wel heelhuids in de Discord server aankomt, laat ons dan even weten hoe het ging. Stel jezelf direct even voor en meng je in de al lopende discussies.

Wij hebben enorm zin in deze verhuizing omdat we denken dat we de interactie met onze lezers naar een hoger plan kunnen tillen op Discord. We hopen dat jullie er hetzelfde over denken. Laten we er wat moois van maken!