Als Alpha-abonnee krijg je regelmatig mooie content in je inbox. Die lees je graag, maar liever zou je er naar luisteren, zodat je het kan combineren met andere activiteiten.

Geldt dat voor jou?

Dan hebben we goed nieuws. Per vandaag worden alle nieuwe Alpha-edities voorzien van een audioversie. Je beluistert de content door in te loggen op de website, de desbetreffende pagina te openen, en daar het afspelen te starten.

De audiospeler staat altijd direct boven de eerste alinea. Je ziet hem alleen als je toegang hebt tot de volledige content.

De speler biedt alle functionaliteit die je gewend bent van andere audioplatforms. Je kunt pauzeren, doorspoelen, en zelfs de afspeelsnelheid instellen. Hij werkt op desktop en op mobiel. Op die laatste speelt de audio ook door als je je browser sluit of je telefoon vergrendeld. Handig voor in de auto, bijvoorbeeld.

Is er dan he-le-maal niets op aan te merken? Natuurlijk wel ;-)

Zo moet je het bijvoorbeeld doen met de stem van Anne. Wie? Anne is onze virtuele assistent. Zij maakt van al onze artikelen een audioversie. Als het in de (hopelijk nabije) toekomst mogelijk is om dat te doen met onze eigen stemmen schakelen we over.

Het kan zijn dat sommige termen niet lekker uitgesproken worden. Als je je daaraan ergert, geef die dan gerust door. We kunnen de uitspraak aan de achterkant finetunen. Zo maken we toekomstige stukken samen beter.

Het kan ook zijn dat, als je héél snel bent, je nog geen audiospeler ziet. Dat komt omdat de audioversie dan nog wordt ingesproken. Als je de pagina wat later ververst, is je probleem automagisch opgelost.

Zin om dit even te testen? Klik dan bovenin deze e-mail op de grote oranje knop. Een deel van de content in het archief is overigens in retrospect voorzien van een audioversie, dus klik gerust verder.

Laat even weten of je hier blij van wordt, en: veel luisterplezier!