Artikelen in Alpha Update

Met een Update vertellen we onze Alpha’s wat er bij ons achter de schermen speelt. We sturen ook een Update als er wat verandert met de producten die we aanbieden.

Bart Mol, 2 maanden geleden

Vanuit Bitcoin Alpha krijg je – via e-mail – alles te lezen wat je weten moet om een voorsprong te hebben in de bitcoin- en cryptomarkt. Daar verandert niets aan. Er is echter meer dan alleen de nieuwsbrief via e-mail. Wij denken dat het cruciaal is om een netwerk op te bouwen.

Lees verder

Peter Slagter, 10 maanden geleden

Voor je ligt een servicebericht van Bitcoin Alpha; een Alpha Update. Die ontvang je omdat je abonnee bent (of bent geweest). We willen je daarmee informeren over de manier waarop Bitcoin Alpha gaat veranderen (spoiler: het wordt veel beter). Het afgelopen halfjaar convergeerde onze content naar één mooie, wekelijkse nieuwsbrief:

Lees verder

Peter Slagter, 2 jaar geleden

We hebben een boek geschreven over bitcoin en die ligt op 25 oktober in de winkel. ‘Ons geld is stuk’ vertelt alle kanten van het verhaal, op de begrijpelijke en toegankelijke wijze die je van ons gewend bent. Ook niet onbelangrijk: we nodigen jou graag uit. Waarvoor? Lees verder!

Lees verder

De CBDC is niet om mee te sparen
Gratis preview

De CBDC is niet om mee te sparen

Deze week was onze eigen Bert te gast in de Cryptocast, waar ook Inge van Dijk van DNB aanwezig was. Volgens haar is de CBDC niet gemaakt om te sparen, maar om mee te betalen. Bert geeft zijn reflectie. Verder hebben we deze week een interessante discussie met Pascal Gauthier, de ceo van Ledger.

Lees verder