Artikelen in Alpha Update

Met een Update vertellen we onze Alpha’s wat er bij ons achter de schermen speelt. We sturen ook een Update als er wat verandert met de producten die we aanbieden.

Bart Mol, 8 maanden geleden

Vanuit Bitcoin Alpha krijg je – via e-mail – alles te lezen wat je weten moet om een voorsprong te hebben in de bitcoin- en cryptomarkt. Daar verandert niets aan. Er is echter meer dan alleen de nieuwsbrief via e-mail. Wij denken dat het cruciaal is om een netwerk op te bouwen.

Lees verder

Peter Slagter, één jaar geleden

Voor je ligt een servicebericht van Bitcoin Alpha; een Alpha Update. Die ontvang je omdat je abonnee bent (of bent geweest). We willen je daarmee informeren over de manier waarop Bitcoin Alpha gaat veranderen (spoiler: het wordt veel beter). Het afgelopen halfjaar convergeerde onze content naar één mooie, wekelijkse nieuwsbrief:

Lees verder

Peter Slagter, 3 jaar geleden

We hebben een boek geschreven over bitcoin en die ligt op 25 oktober in de winkel. ‘Ons geld is stuk’ vertelt alle kanten van het verhaal, op de begrijpelijke en toegankelijke wijze die je van ons gewend bent. Ook niet onbelangrijk: we nodigen jou graag uit. Waarvoor? Lees verder!

Lees verder

Prijs bitcoin daalt na lancering ETF’s, maar waarom?
Gratis preview

Prijs bitcoin daalt na lancering ETF’s, maar waarom?

We kijken terug op een veelbewogen week. Eerst waren we getuige van een chaotisch goedkeuringsproces, vervolgens werden alle details van de eerste handelsdagen vastgelegd. Die zijn de signalen die we opvingen.

Lees verder