Artikelen in Alpha Update

Met een Update vertellen we onze Alpha’s wat er bij ons achter de schermen speelt. We sturen ook een Update als er wat verandert met de producten die we aanbieden.

Peter Slagter, 4 maanden geleden

Voor je ligt een servicebericht van Bitcoin Alpha; een Alpha Update. Die ontvang je omdat je abonnee bent (of bent geweest). We willen je daarmee informeren over de manier waarop Bitcoin Alpha gaat veranderen (spoiler: het wordt veel beter). Het afgelopen halfjaar convergeerde onze content naar één mooie, wekelijkse nieuwsbrief:

Lees verder

Peter Slagter, 2 jaar geleden

We hebben een boek geschreven over bitcoin en die ligt op 25 oktober in de winkel. ‘Ons geld is stuk’ vertelt alle kanten van het verhaal, op de begrijpelijke en toegankelijke wijze die je van ons gewend bent. Ook niet onbelangrijk: we nodigen jou graag uit. Waarvoor? Lees verder!

Lees verder

Coinbase wil massale adoptie van cryptoactiva ontketenen
Gratis preview

Coinbase wil massale adoptie van cryptoactiva ontketenen

Deze week pakte Coinbase de schijnwerpers met de lancering van Base. Dit platform moet voor miljarden mensen een brugfunctie vervullen naar de cryptoeconomie. Hoe dit precies zit? Dat, en meer, lees je in deze editie van Alpha News!

Lees verder