Artikelen in Alpha Alerts

In een jonge markt gebeuren soms onverwachte dingen. De koers keldert of er gaat een beurs failliet. Wij geven Alpha’s Eerste Hulp Bij Onrust, zodat ze precies weten waar ze aan toe zijn. Dit is het archief van alle verzonden Alerts.

Bert Slagter, één jaar geleden

De wereldeconomie is in een bijzondere toestand terecht gekomen. Economische groei verzwakt, productie- en leveringsketens zijn verstoord en vertrouwen tussen landen daalt. Tekorten en onbalansen lopen op, terwijl de rente laag is en de schulden hoog zijn.

Lees verder

Bert Slagter, één jaar geleden

De koers van bitcoin steeg vannacht van 44.500 dollar naar 47.500 dollar in een paar uur tijd. Hiermee zitten we in één klap boven een aantal belangrijke prijsniveaus. Is dit het einde van deze correctie en gaan we op weg naar een all time high?

Lees verder

Bert Slagter, één jaar geleden

Een korte Alpha tussendoor. Het zal niemand zijn ontgaan dat Rusland vanmorgen vroeg Oekraïne heeft aangevallen, zowel in het fysieke als in het digitale domein. Raketten en malware. De impact daarvan op bitcoin en de financiële markten? Lees mee!

Lees verder

Coinbase wil massale adoptie van cryptoactiva ontketenen
Gratis preview

Coinbase wil massale adoptie van cryptoactiva ontketenen

Deze week pakte Coinbase de schijnwerpers met de lancering van Base. Dit platform moet voor miljarden mensen een brugfunctie vervullen naar de cryptoeconomie. Hoe dit precies zit? Dat, en meer, lees je in deze editie van Alpha News!

Lees verder