Artikelen in Alpha Alerts

In een jonge markt gebeuren soms onverwachte dingen. De koers keldert of er gaat een beurs failliet. Wij geven Alpha’s Eerste Hulp Bij Onrust, zodat ze precies weten waar ze aan toe zijn. Dit is het archief van alle verzonden Alerts.

Bert Slagter, 2 jaar geleden

De wereldeconomie is in een bijzondere toestand terecht gekomen. Economische groei verzwakt, productie- en leveringsketens zijn verstoord en vertrouwen tussen landen daalt. Tekorten en onbalansen lopen op, terwijl de rente laag is en de schulden hoog zijn.

Lees verder

Bert Slagter, 2 jaar geleden

De koers van bitcoin steeg vannacht van 44.500 dollar naar 47.500 dollar in een paar uur tijd. Hiermee zitten we in één klap boven een aantal belangrijke prijsniveaus. Is dit het einde van deze correctie en gaan we op weg naar een all time high?

Lees verder

De CBDC is niet om mee te sparen
Gratis preview

De CBDC is niet om mee te sparen

Deze week was onze eigen Bert te gast in de Cryptocast, waar ook Inge van Dijk van DNB aanwezig was. Volgens haar is de CBDC niet gemaakt om te sparen, maar om mee te betalen. Bert geeft zijn reflectie. Verder hebben we deze week een interessante discussie met Pascal Gauthier, de ceo van Ledger.

Lees verder